Palvelut

Toimistosiivoukset

Ammattitaitoiset siivoojamme hoitavat asiakkaan toimistotilat puhtaina ja asiakkaan kanssa sovittuun ohjelman mukaisesti. Asiakkaat saavat helposti ja joustavasti sopia myös harvemmin tehtävät suursiivoukset, lattioiden peruspesun ja vahauksen sekä ikkunoiden pesun.

Kotisiivoukset

Kotisiivoukset sekä jatkuvat että kertasiivoukset, suursiivoukset, silitykset yms. / ma-ke 34,72€ / h, to-pe 37,20€ / h

Olemme avuksi sinulle joko kerran kuukaudessa, joka toinen viikko tai jopa joka viikko sinun tarpeidesi mukaisesti. Pystymme auttamaan myös silityksessä ja tarvittaessa likapyykkien pesussa joko pakan päällä tai toimittamalla ne pesulaan ja puhtaina takaisin.

Muuttosiivous

Muuttaessa toiseen kotiin menee aina energia tavaroiden pakkaamiselle ja purkamiselle, eikä silloin jaksa enää ajatella asuntoon siivousta. Ammattitaitoiset siivojamme hoitavat silloin siivouksen puolestasi, että itse voisit keskittyä uuden kodin sisustukseen.

Ikkunanpesu

Kirkkaan puhtaat ikkunat ovat jokaisen asiakkaan unelma. Ammattitaitoset ikkunapesijämme hoitavat jopa hankalammat ja korkealla (noin 5-7 m) sijaitsevat ikkunat.

Rakennus- ja remonttisiivous

Rakennus- ja remonttisiivoukset ovat vaativat ja edellyttävät siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttä. Tunnemme ajantasaiset työsuojelumääräykset, kuuluumme tilaajavastuun piiriin ja huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta ja ammattitaitosta sekä perehdyttämisestä kohteeseen.

Peruspesu ja vahaus

Kovassa käytössä olevat lattiat vaativat ammattitaitoista käsittelyä ja siinä olemme asiakkaalle avuksi. Huolellinen peruspesu on tärkeä osa laadullisesti korkeatasoista vahausta. Ammattilainen henkilökuntamme huolehtii siitä, että tulos tyydyttää kaikkia osapuolia.

Sairaala- ja terveysasema siivoukset

Varastojen ja autotallien tyhjennyssiivous

Mattojen ja sohvien höyrypesu

Tarvitsetko apua kangaskaluston tai mattojen höyrypesussa? Soita ja sovitaan tarkemmin, miten se onnistuu.

Räystäiden ja kattojen puhdistus

Syksyllä kun lehdet putoilee ja tukkii rännit, eikä itsellesi ole aikaa, intoa tai tarvittavia työkaluja siihen hommaan, niin meidän ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat sen puolestasi.

Nurmikon ja pensaiden leikkaukset

Kesän tullessa ja mökkikauden alkaessa tulee aina huoli, että miten pystyy hoitamaan nurmikon ja pensaat. Älä huoli, ammattiapu on tulossa. Hoidamme puolestasi nurmikon kunnossa ja pensaat hyvännäköisinä toiveidesi mukaisesti.

Terassien pesu

Likainen ja sammaltuneet terassi on liukas ja vaarallinen. Tulemme sinulle avuksi ja hoidamme terassin pesun puolestasi.

Lumityöt

Suomen talvet ovat arvaamattomat, joskus saattaa tulla jo muutama kymmentä senttiä lunta. Lumenluonti on raskas työ ja lumenpudotus katoilta vaarallinen, eikä siihen ole aina tarvittavia työvälineitä. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat siinä avuksi, ettei tapahtuisi onnettomuuksia pihallasi ollessa.

Raivaussiivous ja kuolinpesäsiivous

Ihmisen elämänhallinta voi järkkyä monista syistä. Voimme lähettää tehokkaan tiimimme hoitamaan raivaussiivoukset esimerkiksi kuolinpesässä tai muissa kohteissa.